| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
Zaklada Site Admin
Član od: 01 Jan 1970 Komentari: 1
|
Upisano: Subota Oct 21, 2000 1:01 am Naslov komentara: Dobrodošli na forum Zaklade Otoka Ivanića |
|
|
| Ovaj forum je namjenjen svim posjetiocima naših stranica, svim onim dobronamjernim i onim drugim, a sve u cilju prikupljanja ideja ili svega što može pomoći u zaštiti i promoviranju naše baštine-baštine OTOKA IVANIĆ. |
|
| Na vrh |
|
 |
Tomislav Gost
|
Upisano: Petak Sep 15, 2006 12:18 pm Naslov komentara: |
|
|
Kako pomoći odnosno kako se prihvatiti posla??
Kako Vam se ćini pomoć u kojoj bi sastavili foto dokumentaciju svog mjesta?
Ja sam konkretno iz Ivanićkog Graberja i mogao bi malo prošnjofkati po Graberju i Deanovcu i uslikati stare kuće?!
Bi li to pomoglo i šta značilo? |
|
| Na vrh |
|
 |
Vilko

Član od: 11 Sep 2006 Komentari: 1 Mjesto: Ivanić-Grad
|
Upisano: Petak Sep 15, 2006 1:33 pm Naslov komentara: Vilko Marković |
|
|
Odgovor Tomislavu iz Graberja i ostalima koji bi bili zainteresirani za projekt FOTOBAŠTINA. Foto video klub 35 MM KRIŽ i Boris Kržić su preuzeli osmišljavanje aktivnosti na snimanju, te ćemo s njima u dogovoru organizirati instruktivni sastanak. Vrijeme i mjesto sastanka bit će objavljeni dovoljno rano na stranicama Zaklade. _________________ Pozdrav
Vilko ! |
|
| Na vrh |
|
 |
gosst Gost
|
Upisano: Ponedeljak Jan 01, 2007 10:55 pm Naslov komentara: niste uvjerljivi |
|
|
Pažljivo sam pročitao ovo što ste napisali na stranicama. Ne djeluju uvjerljivo. Nisam vidio iskreni razlog osnutka Zaklade tj. da ste krenuli putem očuvanja baštine, došli do problema i zaključili da je Zaklada rješenje. Na jednom mjestu kažate da su problem ljudi i sredstva. Prema mojemu iskustvu to jednostavno nije točno jer osnovni problem su ideje. Za prave ideje uvijek i svagdje ima i sredstava i ljudi. Nisam pročitao Vaše ideje na vašim stranicama. Što su ideje Vaše vezano za to kako očuvati baštinu pa bila ona i u Otoku Ivanich (smješno...) kako netko napisa.
Pozdrav |
|
| Na vrh |
|
 |
|